Klantenservice

  • Koop een actieverpakking;
  • Zoek de actiecode aan de binnenkant van de verpakking;
  • Vul de code in op deze pagina;
  • Maak kans op 1 van de PlayStation®5 console sets;
  • Tussen 2 mei 2022 en 11 juli 2022 worden er wekelijks prijzen weg gegeven.

In totaal worden er 30 prijzen weg gegeven.

Iedereen die 18 jaar of ouder is kan deelnemen. Elke deelnemer kan alleen op eigen naam deelnemen.

De actieverpakkingen zijn vanaf april 2022 verkrijgbaar in Nederlandse levensmiddelenwinkels, discounters en drogisterijen - zolang de voorraad strekt.

  • KITKAT melkchocolade single reep
  • KITKAT melkchocolade 5-pack
  • KITKAT mini melkchocolade uitdeelzak (284g)
  • KITKAT Chunky mini melkchocolade uitdeelzak (250g)

De actiecode is aan de binnenzijde van de verpakking gedrukt. Indien je een product koopt waarbij de inhoud meer dan 1 is, vind je de code altijd op de buitenste verpakking.

Let op: alleen actieverpakkingen bevatten een actiecode aan de binnenzijde van de verpakking. Actieverpakkingen worden aangeduid met ‘Play, Break & Win’. Als er geen actiecode aan de binnenkant van de actieverpakking staat, neem dan contact op met de Nestlé Consumentenservice.

Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn en de code nog niet eerder is gebruikt. Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via de Nestlé Consumentenservice.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Aanvragen kan uitsluitend via deze website.

Tussen 2 mei 2022 en 11 juli 2022 worden er elke week winnaarstrekkingen gedaan. Voor deelnemers die na 11 juli deel hebben genomen aan de actie wordt er 1 afsluitende trekking gehouden op 8 augustus 2022.

Per unieke code mag er 1x worden deelgenomen.

Je gegevens worden verwerkt conform de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je hebt het recht tot inzage, aanpassing en verwijdering hiervan. Indien je van dit recht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op. Lees hiervoor ook onze Privacyverklaring.

Prijzen worden uitsluitend naar een adres in Nederland verstuurd.

Kijk goed of de bevestigingsmail niet in jouw ongewenste mail terecht is gekomen. Neem anders contact op met de Nestlé Consumentenservice.

Neem contact op met Nestlé Consumentenservice.

Beschikbaarheid nog -618 dagen