Veelgestelde vragen

Ga naar de actiepagina www.nestlepromoties.nl/nescafe en laat je gegevens achter om kans te maken om één van de mooie prijzen te winnen*.

(*zie actievoorwaarden voor meer info)

De mixes oploskoffie doosjes van NESCAFÉ Gold worden nationaal in Nederland verkocht.

De actieperiode loopt van 02/05/2022 tot en met 17/07/2022. Inzendingen ontvangen na 17/07/2022 00:00 zullen niet meer in aanmerking komen voor een prijs.

Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn. Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via de Nestlé consumentenservice .

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Per naam, achternaam en e-mailadres combinatie kan maximaal 1x keer worden deelgenomen.

Je gegevens worden verwerkt conform de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Je hebt het recht tot inzage, aanpassing en verwijdering hiervan. Meer informatie vindt je in onze privacyverklaring.

Nee, deze actie staat open voor iedereen die woonachtig is in Nederland en beschikt over een vaste woon- of verblijfplaats waar hij of zij als bewoner staat ingeschreven.
Deelnemers woonachtig in België kunnen via deze link meedoen.

Kijk goed of de bevestigingsmail niet in jouw ongewenste mail terecht is gekomen. Neem anders contact op met de Nestlé consumentenservice .

Deze wordt opgestuurd via de post (inclusief een koffiepakket) in de vorm van een cadeaubon ter waarde van de desbetreffende activiteit.

(*zie actievoorwaarden voor meer info)

Neem contact op met Nestlé Consumentenservice.