5 dozen koffie terugbetaald

Bij aankoop van een deelnemende NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine*

Hoe werkt deze actie?

  1. Koop een deelnemende Krups NESCAFÉ Dolce Gusto machine in de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2023.
  2. Koop vervolgens je 5 favoriete dozen NESCAFÉ Dolce Gusto capsules* in een winkel naar keuze of in de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto (www.dolce-gusto.nl).
  3. Volg onderstaande stappen om je terugbetaling van 5 dozen NESCAFÉ Dolce Gusto van 16 capsules naar keuze te ontvangen.
    Let op: de aanvraag tot terugbetaling dient uiterlijk 30 september 2023 ingediend te zijn.
  4. Ontvang jouw terugbetaling binnen 7 werkdagen na goedkeuring van jouw aanvraag.
*Actie enkel geldig bij aankoop van een deelnemende NESCAFÉ Dolce Gusto machine van 1 juni t/m 31 augustus 2023 in een deelnemende winkel in Nederland. Aanbod in de vorm van terugbetaling. De aanvraag tot terugbetaling kan worden ingediend t/m 30 september 2023. Maak gebruik van een terugbetaling van 5 NESCAFÉ Dolce Gusto dozen van 16 capsules naar keuze - Starbucks en XL- en voordeelverpakkingen zijn uitgesloten. De terugbetaling wordt uitgevoerd op het vermelde bankrekeningnummer.
* verplichte velden

Belangrijk: zorg dat je een foto of scan van de kassabon/factuur van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine en van de 5 dozen NESCAFÉ Dolce Gusto van 16 capsules bij de hand hebt voordat je met de aanvraag begint.


Uw gegevens worden in ons bestand Nestlé Nederland B.V. bewaard om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, producten en diensten. Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op inzage, aanpassing en verwijdering van uw gegevens en een recht van bezwaar. Indien u van dit recht gebruik wil maken, contacteer ons.