De actie is helaas afgelopen. Voor verdere vragen kunt u terecht bij het onderdeel FAQ of direct bij onze consumentenservice. De winnaars zullen binnenkort op de hoogte worden gesteld via e-mail.
Meer weten over Nescafé? Aarzel niet & bezoek onze website.

Klantenservice

Deze Nescafé Nieuwe Start Actie bestaat uit drie onderdelen: Win, Geef & Deel. De opzet van die onderdelen wordt hieronder uitgelegd.

 • Win: Heb je nood aan een nieuwe start in 2021? Maak kans om één van de 24 één-op-één mentorsessies te winnen met één van de 6 voorgeselecteerde mentors door Nescafé. Ze zijn elk expert in een specifiek expertise domein (meer informatie over het expertise domein van de mentoren kan gevonden worden op de actiepagine ‘www.nestlepromoties.nl/nieuwestart.’) De beoordeling zal gebeuren op basis van de relevatie van de expertise van de mentoren voor de persoonlijke situatie van de consument. Je krijgt hier de kans tijdens een digitale één-op-één interactieve sessie/discussie van 30minuten allerlei vragen te stellen aan deze mentor & advies te overlopen die jouw kunnen helpen om de nodige nieuwe start te maken (persoonlijk en/of professioneel) in 2021.*
 • Geef: Ken je iemand die wel een nieuwe start kan gebruiken in 2021? Maak kans om één van de 40 School of Life Classes of één van de 250 koffiepakketen te schenken aan jouw vriend, familie, collega of kennis*
 • Deel: Heb je zelf inspiratie te geven die anderen kan helpen om een nieuwe start te maken in 2021? Maak kans op één van de 150 gepersonaliseerde koffiemokken bedrukt met jouw quote en deel zo jouw inspiratie met vrienden, familie, collega’s of kennissen.*

(*zie actievoorwaarden voor meer info)

 • Win:
  24 x Mentorsessie van 30min met één van de 6 voorgeselecteerde mentors geraamd op een waarde van 399€
 • Geef:
  één van de 40 School of Life kortingscodes voor deelname aan een één van de vele classes ter waarde van 47,5€ of één van de 250 koffiepakketten (bestaande uit koffie, een motiverend boek & Nescafé mok) geraamd op een waarde van 50€
 • Deel:
  één van de 150 gepersonaliseerde Nescafé koppen met jouw persoonlijke quote op gedrukt geraamd op een waarde van 20€.

Nee, er is geen aankoopverplichting om aan deze actie deel te nemen. Je kan dus zonder aankoop deelnemen aan alle 3 acties (Win, Geef, Deel).

Ja, je kan als consument deelnemen aan de 3 acties.

Nee, je kan steeds een voorkeur opgeven in het open invulformulier waar je jouw uitdaging toelicht, maar we kunnen geen belofte doen over welke mentor zal toegewezen worden aan jou op voorhand. De mentoren worden toegewezen op basis van hun expertise en jouw persoonlijk verhaal.

De actieperiode loopt van 22/01/2021 tot en met 07/03/2021. Inzendingen ontvangen na 07/03/2021 00:00 zullen niet meer in aanmerking komen voor een prijs.

Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn en de video niet te groot is (maximaal 124 MB, het uploaden van de video kan enige tijd in beslag nemen). Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via de Nestlé consumentenservice .

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Per naam, achternaam en e-mailadres combinatie kan maximaal 1x keer worden deelgenomen per onderdeel. In totaal zijn er drie verschillende onderdelen. Deelnemers kunnen dus aan elk onderdeel 1x deelnemen.

Je gegevens worden verwerkt conform de wet Algemene verordening gegevensbescherming. Je hebt het recht tot inzage, aanpassing en verwijdering hiervan. Meer informatie vindt je in onze privacyverklaring.

In dat geval heb je jammer genoeg niet gewonnen. Niet getreurd, volg ons op sociale media voor eventuele toekomstige acties.

Kijk goed of de bevestigingsmail niet in jouw ongewenste mail terecht is gekomen. Neem anders contact op met de Nestlé consumentenservice .

Neem contact op met Nestlé Consumentenservice.