Hoe werkt het?


Altijd al gedroomd van carrière als cat influencer? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in.

Als Gourmet Catfluencer word je gevraagd om Gourmet producten te proeven, testen en te beoordelen. Als echte Catfluencer houd je ervan om je volgers te inspireren met prachtige culinaire foto’s en video’s via je eigen social media profiel.

Hoe maak je kans op deze felbegeerde plaats?

 • Deelnemers kunnen zich in de periode van 01-02-2022 t/m 20-02-2022 aanmelden als Catfluencer voor Gourmet Revelations. Hiervoor dienen Deelnemers naar de Actiewebsite te gaan en daar hun voornaam, achternaam, e-mailadres en postadres in te vullen. Daarnaast vullen zij een link naar het social media-account in en uploaden zij een foto van deelnemende kat(ten) en een motivatie tekstje.
 • In totaal worden 50 Deelnemers geselecteerd als Catfluencer. Deelnemers die worden geselecteerd (“de Catfluencers”) ontvangen een Gourmet Revelations Review Box t.w.v. € 25.- bestaande uit:
  • 3 x een Gourmet Revelations product (kip, rund en zalm)
  • 1 x een Gourmet bordje
  • 1 x een Gourmet Placemat
 • De Catfluencers zullen hun ervaring met de producten in de Gourmet Revelations Review Box op social media onder de aandacht brengen op hun eigen social mediapagina’s en onder vermelding van de volgende hashtags: [#ad, #NextCatfluencer]. Die hashtags hebben tot doel de commerciële relatie tussen de Catfluencers en Nestlé kenbaar te maken, conform de Reclamecode Social Media & Influencer Marketing (2019).
 • Uiterlijk op 03-03-2022 ontvangen de Catfluencers per e-mail bericht van hun selectie en ontvangen zij verdere instructies over het plaatsen van de influencer posts op hun social mediapagina’s. Niet-geselecteerde Deelnemers ontvangen geen bericht. De 50 Gourmet Revelations Review boxen worden uiterlijk op 09-03-2022 per post verzonden naar het door de Catfluencers opgegeven adres in Nederland.
 • De Catfluencers maken bovendien kans om de “Gourmet’s Next Catfluencer 2022” te worden. Deze titel houdt in dat de Catfluencer een vaste influencer samenwerking aangaat met Nestlé Purina PetCare Nederland, voor de promotie van het merk en de producten van Gourmet. Jaarlijks zal Nestlé Purina PetCare Nederland de Catfluencer benaderen met de vraag om deel te nemen aan de gepland campagne. De Catfluencer maakt dan deel uit van een vaste poule Gourmet Catfluencers.
 • Om kans te maken op die titel, dient de Catfluencer zoveel mogelijk likes per feedpost te verzamelen, gedurende de periode van 28.03.2022 t/m 03-04.2022. Indien de Catfluencer meerdere feedposts plaatst, telt de post met het hoogst aantal likes mee voor de eindscore. In totaal zullen 10 Catfluencers, die de meeste likes hebben ontvangen, doorgaan naar de juryronde. Daarnaast zal één Catfluencer, met de meest creatieve posts, een wildcard krijgen voor de juryronde. Een jury bestaande uit drie juryleden zal één Catfluencer kiezen als winnaar van de titel “Gourmet’s Next Catfluencer 2022”. De Deelnemers worden op basis van de volgende criteria geselecteerd:
  • De 50 Catfluencers worden gekozen op basis van motivatie en eerste indruk van de deelnemende kat(ten). De 50 geselecteerde Catfluencers ontvangen een winnaars e-mail uiterlijk op 03-03-2022.
  • De 10 Catfluencers, die naar de juryronde gaan, worden gekozen op basis van het aantal likes dat is verzameld met de Gourmet Revelations Review posts op hun eigen social mediapagina’s. Daarnaast wordt er 1 extra Catfluencer geslecteerd die de meest creatieve Gourmet Revelations Review posts heeft gemaakt, deze Catfluencer krijgt een wildcard en gaat ook door naar de juryronde. De 11 geselecteerde Catfluencers ontvangen een winnaars e-mail uiterlijk op 04-03-2022.
  • De winnaar van de titel “Gourmet’s Next Catfluencer 2022” wordt door een driekoppige jury geselecteerd op basis van de volgende criteria: gebruik van producten, Gourmet bordje, Gourmet Placemat, licht, setting en interactie van de kat in het beeld. Tevens op gebruik van hastags, tekst bij de post, de manier waarop de deelnemer de achterban kan enthousiasmeren over de Gourmet Revelations producten. De winnaar wordt via een Instagram Live Sessie en via een e-mail bericht uiterlijk bekend gemaakt op 06-04-2022.