Purina Snacks Werelddierendag Winactie!


Verwen jouw huisdier op Werelddierendag en maak kans op mooie prijzen zoals een weekendje weg, 2 tickets voor de dierentuin of een van de 700 andere prijzen!

Natuurlijk mag je huisdier mee op vakantie, op vrijwel alle Landal parken zijn ze van harte welkom. Ga samen met je huisdier eropuit. Er is zo veel te ontdekken in de prachtige natuur en groen is goed voor je! Jij en je huisdier ervaren zelf hoe ontspannend natuur, ruimte en stilte kan zijn op een van de vakantieparken van Landal GreenParks midden in de natuur. De winnaar mag een weekend of midweek verblijven in een vrijstaande 6-persoons accommodatie van Landal GreenParks. Maar naast deze hoofdprijs maak je ook kans op andere prijzen, zoals duotickets voor een dagje dierentuin, of een Jumbo cadeaukaart. Veel succes!

Wil je jouw trouwe viervoeter extra verwennen, reserveer dan een speciale hondenbungalow. Aan alles is gedacht: van hondenmand en bench tot omheinde tuin en van een warme hondendouche op het park tot zelfs een speciaal hondenmenu in het restaurant. Hier gaat het gezegde “geen beter leven dan een hondenleven” zeker op. Ben je nieuwsgierig naar een verblijf met je huisdier op één van de andere parken midden in de natuur? Je vindt alle informatie op Huisdieren bij Landal GreenParks.

Hoe doe je mee?
1) Koop 2 Purina Snacks (Felix, Bonzo, Adventuros, Dentalife) bij Jumbo
2) Upload onderstaand je bonnetje
3) En maak kans op een van de vele prijzen!

Doe mee!
Purina Snacks