Dentalife & Gebitsverzorging


 • Wat is Purina® DentaLife®?
  Purina® DentaLife® is een dagelijkse traktatie voor uw hond of kat die bij draagt aan een gezond gebit en tandvlees, en een frisse adem. Het is wetenschappelijk bewezen dat de innovatieve structuur van Purina® DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming.
 • Waarom kan ik Purina® DentaLife® vertrouwen?
  Purina® DentaLife® voldoet aan de eisen van het VOHC (Veterinary Oral Health Council) keurmerk. De VOHC is een Amerikaanse commissie van dierenartsen gespecialiseerd in mondgezondheid.
 • Wat voorkomt Purina® DentaLife®?
  Purina® DentaLife® helpt het voorkomen van tandplak op zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit.
 • Hoe een gezond gebit zorgt voor een gezonde hond en kat
  Honden en katten verkennen, eten en onderzoeken met hun mond, waardoor ze elke dag voortdurend worden blootgesteld aan verschillende soorten bacteriën. Omdat zij hun tanden niet zelf kunnen reinigen, is het belangrijk om hier zelf wat aandacht aan te besteden. Per slot van rekening draagt een goede mondgezondheid bij aan het algehele welzijn van uw huisdier.
 • Purina® DentaLife® voor katten
  Purina® DentaLife® heeft een tandverzorgende kauwsnack ontwikkeld speciaal voor katten. De snack heeft een knapperige en poreuze textuur die alle zijden van de tand omsluit en helpt de tanden van uw kat makkelijk en effectief te reinigen, zelfs de meest moeilijk bereikbare tanden. Purina® DentaLife® voor katten is verkrijgbaar in de smaken kip en zalm, en bevat calcium, taurine en geen toegevoegde kleurstoffen.