Dentalife & Gebitsverzorging

Purina® DentaLife® is een dagelijkse traktatie voor uw hond of kat die bij draagt aan een gezond gebit en tandvlees, en een frisse adem. Het is wetenschappelijk bewezen dat de innovatieve structuur van Purina® DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming.

Purina® DentaLife® voldoet aan de eisen van het VOHC (Veterinary Oral Health Council) keurmerk. De VOHC is een Amerikaanse commissie van dierenartsen gespecialiseerd in mondgezondheid.

Purina® DentaLife® helpt het voorkomen van tandplak op zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit.

Honden verkennen, eten en onderzoeken met hun mond, waardoor ze elke dag voortdurend worden blootgesteld aan verschillende soorten bacteriën. Omdat zij hun tanden niet zelf kunnen reinigen, is het belangrijk om hier zelf wat aandacht aan te besteden. Per slot van rekening draagt een goede mondgezondheid bij aan het algehele welzijn van uw huisdier.

Purina® DentaLife® heeft een tandverzorgende kauwstick ontwikkeld speciaal voor honden. De innovatieve tandverzorgende stick heeft een flexibele kauwbare textuur, een geribbeld ontwerp en een heerlijke kipsmaak. Het is wetenschappelijk bewezen dat Purina® DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming. Purina® DentaLife® voor honden is verkrijgbaar in verschillende maten, aangepast op het gewicht van uw hond.