Ceviche van witvis, lente-ui, chili, koriander en citroen

Ingrediënten

  • 1 kg Filet van witvis zonder graten en vel bijv. Schelvis
  • 20 g CHEF Liquid Concentrate Vis
  • 20 g Suiker
  • 200 g Verse limoensap
  • 40 g CHEF Signature Paste Lemon
  • 1 bosje Lente-uitjes
  • 2 stuks Chili
  • 15 g Koriander
Bereiding
  • Verdeel de vis over een ovenschotel en smeer hem in met CHEF Liquid Concentrate Vis.
  • Bestrooi het geheel met suiker en laat het min. 4 uur intrekken. Vries vervolgens de vis in gedurende min. 12 uur.
  • Snij de vis in plakjes van ongeveer 1cm.
  • Roer de CHEF Signature Paste Lemon op met versgeperste limoensap, fijngehakte koriander, chili en lente-uitjes.
  • Giet het mengel over de vis een uur voor het opdienen. Laat het geheel even rusten/marineren, zodat de vis langzaam de smaken opneemt.