Vraag & Antwoord

Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via 0800 365 2348 (keuze 1), of het contactformulier.Veelgestelde vragen over de NESCAFÉ Dolce Gusto Dolce Gusto Voorjaarscampagne 2022


 • Hoe kom ik in aanmerking voor deze actie?
 • Hoe lang duurt het voordat ik het koffietegoed ontvang?
 • Het lukt niet om de registratie te voltooien / de foto’s te uploaden, wat moet ik doen?
 • Welke gegevens moeten er op de kassabon zichtbaar zijn?
 • Waar vind ik het modelnummer van de machine?
 • Kan ik ook per post deelnemen aan deze actie?
 • Ik heb mijn machine in het buitenland gekocht, mag ik mee doen aan de actie?
 • Kan ik met meerdere machines deelnemen?
 • Waar kan ik in de Summer Campaign 2022 een koffiemachine kopen?
 • Welke machines doen mee?
 • Waar zijn de volledige actievoorwaarden te vinden?
 • Hoe kan het koffietegoed worden ingewisseld?
Deelnemers dienen een deelnemende NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine te kopen in een van de deelnemende winkels in Nederland in de periode van 1 augustus t/m 31 augustus 2022 om aanspraak te kunnen maken op het koffietegoed van €40. Het is belangrijk dat de aankoopbon wordt bewaard, de datum op de aankoop bon geldt als bewijs voor de aankoopdatum.
We streven er naar de kortingscode direct na goedkeuring van de aanvraag te versturen. Normaal gesproken zou dit niet langer dan een week duren.
Het is belangrijk dat alle velden ingevuld zijn en de foto’s niet te groot zijn (maximaal 5 MB, het uploaden van de foto’s kan enige tijd in beslag nemen).
De volgende gegevens moeten op de kassabon duidelijk zichtbaar zijn: de winkelnaam, vestigingsgegevens machine, het aantal, aankoopbedrag, de datum, tijd van de aankoop (bij een online aankoop is het tijdstip niet nodig) en het bonnummer.
Het modelnummer van de machine vind je bij de streepjescode op de zijkant van de doos.
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Aanvragen kan uitsluitend via https://www.dolce-gusto.nl/promotie
Nee, helaas kun je met een machine die in het buitenland gekocht is niet deelnemen aan deze actie.
Nee, helaas kan dat niet. Het is mogelijk om met maximaal 1 machine deel te nemen.
Je kunt je machine kopen bij Bol.com (Let op! Alleen indien de aankoop is gedaan via Bol.com direct (aankopen via een Bol.com plaza partner zijn uitgesloten van deelname), Coolblue.nl, Electronic Partner,Electroworld, Expert, Home&Cook, Makro, MediaMarkt, Obbink (Obbink, Boxxer, Plentyparts, Independers) en Witgoedspecialist. Kijk op de productpagina van de machine om te zien welke korting je krijgt.
Deze inruilactie is alleen geldig voor NESCAFÉ Dolce Gusto machines die in Nederland zijn gekocht bij een van de volgende deelnemende winkels; Bol.com (Let op! Alleen indien de aankoop is gedaan via Bol.com direct (aankopen via een Bol.com plaza partner zijn uitgesloten van deelname), Coolblue.nl, Electronic Partner,Electroworld, Expert, Home&Cook, Makro, MediaMarkt, Obbink (Obbink, Boxxer, Plentyparts, Independers) en Witgoedspecialist.

Machines aangekocht in een andere winkel zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. Alle De'Longhi machines en de KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto KP123b, KP173b en KP1A3B zijn eveneens uitgesloten van deze actie.
Via deze link kan je alle actievoorwaarden lezen.
Het koffietegoed is een kortingscode voor de webshop Dolce-Gusto.nl en kan gebruikt worden tot en met 31 december 2022. Het koffietegoed kan gebuikt worden op ons hele assortiment 12, 16, 30 capsules dozen en voordeelverpakking. Niet i.c.m. met andere acties of promoties.

Volg de volgende stappen om de koffievoucher te gebruiken:
 • Selecteer voor minimaal de waarde van de kortingscode de gewenste koffie in de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto (www.dolce-gusto.nl);
 • Voeg deze aan je winkelmandje toe;
 • Vul de verkregen kortingscode in het daarvoor bestemde veld in (Registratie- of promotiecodes inwisselen);
 • De aanbieding/korting wordt automatisch toegevoegd aan je mandje.
Om te kunnen bestellen dien je te beschikken over een account. Rechtsboven in de webshop kun je via het icoon 'Mijn account' inloggen met een bestaand account of een nieuw account aanmaken.

De kortingscode is eenmalig te gebruiken. Deelnemers die minder koffie bestellen dan de waarde van de kortingscode ontvangen geen vergoeding voor het niet opgenomen bedrag. Dit vervalt.